T: 06 - 11 470 955

Wie zijn wij
wie-zijn-wij-e1667923878146.jpeg

Cees van der Goot Bouw en Onderhoudshoudsbedrijf is gestart in 2007, inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam en ervaring in bouw. Sinds 2010 gevestigd in Balk. Inmiddels uitgebreid met een team van vijf op elkaar ingespeelde ZZP’ers, allen vaklieden, waarbij kwaliteit en afwerking pré is.

houtskeletbouw.jpg

Wij zijn gespecialiseerd in houtskeletbouw / prefab bouw. In de werkplaats worden veel opdrachten vooraf gemaakt en zo voorbereid. Vele dakkapellen worden gemaakt en in één dag geplaatst. Ook met verbouw en nieuwbouw hebben wij ruime ervaring. Voor de compactere klussen bijvoorbeeld renovatie en onderhoudswerkzaamheden kunt u tevens bij ons terecht.

werkplaats.jpg

In onze werkplaats hebben we diverse professionele (zaag)apparatuur staan. Samen met onze ruime voorraad hout kunnen we zo elke gewenste product realiseren. Voordeel van prefab, is dat het werk vooral vooraf wordt gedaan. Onderdelen in de werkplaats gereed maken, op locatie monteren. Er is dus minimale tijd op locatie nodig. Weinig (over)last en een direct en snel resultaat!

vrachtwagen-cees-van-der-goot.jpg

Wij hebben ons eigen vervoer middels vrachtwagen met kraan. Zo kunnen prefab delen vlot worden geplaatst en is het een kwestie van de delen samenvoegen en monteren. Van de kale onbewerkte plank of balk tot en met plaatsing van het product op locatie. Het gehele traject hebben wij zelf in de eigen hand. Hierin zijn we zelfvoorzienend. Kwaliteit gegarandeerd. Snel, efficiënt en kostenbesparend.